Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Nota VI__"Ceràmica oriental antiga, recreació", mini crònica fotogràfica des de l'espai del segle XV, la Masia Molí Can Batlle, Vallirana, 2004. Horta de Sant Joan, 2005, i Artesania Catalunya de Barcelona, 2007, completen la ruta

Dimecres 15 Octubre 2008

Aquesta és la nota 6 d'un itinerari de creació -i publicació al web que comença aquí-.

I des del web de l'Ajuntament de Vallirana: “L'origen del molí cal remuntar-lo al final del segle XV, datació corroborada per les restes de ceràmica trobades durant l'excavació arqueològica, utilitzades com a runes en la construcció inicial.

Es tracta d'un molí fariner de rodet horitzontal, alimentat per l'aigua de la riera a partir d'una bassa situada al costat del molí, el qual està excavat, en part, dins el terreny natural, aprofitant un desnivell.”

"A partir de l'any 1602 va començar a construir-se, adossada al molí, la masia de Can Batlle". I...


 
Va acollir el projecte “Ceràmica oriental antiga: recreació”, que es mostra en aquesta web.


Últimes Notícies