Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Llegit a l’Ara aquests dies d’abril 2016

Dimarts 3 Maig 2016Un fragment d’un article sobre Simone Weil:
«Per a ella el que és fonamental són les obligacions que tenim cap als altres, que han de cobrir les seves necessitats espirituals. En aquest punt és molt clara: la necessitat principal de l’ànima és l’arrelament, formar part d’un col·lectiu amb història i amb capacitat de projectar-se en el temps. Tots tenim el deure de procurar als altres una vida arrelada»

I un fragment d’un article sobre Carson McCullers.
Diu ella a un dels seus texts:
«El que és terrible en el meu cas és que durant molt de temps només he estat un jo. Tot el món forma part d’un nosaltres, excepte jo. Si un no forma part d’un nosaltres, se sent veritablement massa sol»

Més, sobre...: Carson McCullers , Simone Weil
Últimes Notícies