Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Un projecte «SPECIAL» per acabar amb el Chhaupadi

Dimecres 12 Octubre 2016


Català, Castellano (resumen) & English (synopsis)

Una part del projecte #CreativityPhotoProject es va desenvolupar a la Índia, i un dels resultats és una sèrie de retrats de nois amb necessitats especials, a la venda per finançar el projecte, que es desenvoluparà de nou el 2017 al Nepal, (Achcham i Kalikot), en aquesta ocasió centrat en nenes i dones, que allà pateixen el Chhaupadi.

La imatge, i l’art, a través de la fotografia, com a eines d’expressió de col·lectius més vulnerables, de comunicació, d’interrelació, d’inclusió i creixement, denúncia, i de formació, en el marc d’un projecte ampli en el qual treballen professionals i voluntaris.

S’ha inaugurat doncs l'exposició SPECIAL (fins el 27 d’octubre) fet durant el #CreativityPhotoProject a Amritsar (Índia). La recaptació de la venda de fotos serà destinada al projecte Chhaupadi/Cup (març 2017), dedicat a la millora de les condicions de vida de nenes i dones -posant èmfasi en els temes de la menstruació i higiene a les comunitats rurals- http://creativityphotoproject.com/projecte-chhaupadi-trenca-el-silenci-crida/.

Si voleu adquirir una de les fotos exposades ho podeu fer de 2 maneres:
1 - Si l'exposada que voleu, encara està "lliure", podeu fer la donació de 30 euros per continuar amb el#CreativityPhotoProject amb l'ONG be artsy, i venir-la a buscar una vegada acabat el festival.
2 - Fer la comanda allà mateix i per 5 euros més, es porten al vostre domicili.

El context és el Photogenic Festival. A Room 28, carrer Llibertat 28, Barcelona, de dimarts a dissabte.

Un proyecto «SPECIAL» para luchar contra el Chhapaudi

Hasta el 27 de Octubre se puede ver la exposición del proyecto "SPECIAL", hecho durante el #CreativityPhotoProject en Amritsar (India). La recaudación de la venta de fotos irá destinada la proyecto Chhaupadi/Cup (dedicada a la mejora de las condiciones de vida de las niñas y mujeres de Achcham y Kalikot (Nepal) -se centra en los temas de la menstruación e higiene (p.e. copa menstrual) en las comunidades rurales-. http://creativityphotoproject.com/proyecto-chhaupadi-rompe-el-silencio-grita/

A «SPECIAL» project to fight Chhapaudi

Until 27 October the exhibition of the Project "SPECIAL" is open, shot during the #CreativityPhotoProject in Amritsar (India). Any funds raised by selling photos will be invested in be artsy's Chhaupadi/Cup project, aimed at improving life conditions for girls and women in Nepal –with emphasis on the topic of menstruation and hygienie (and menstrual cup) care through the Chhaupadi/Cup project-.. http://creativityphotoproject.com/chhaupadi-project-break-the-silence-cry-out/

Foto: Clara Garcia Ortes, Creativity Photo Project, ONG beartsy

Últimes Notícies