Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

Sobre el projecte Rato Baltin, nenes i dones i comunitats rurals

Dimarts 22 Novembre 2016


Art for Social Change. Estem treballant per reunir 10.000 euros pel projecte Rato Baltin (galleda vermella), centrat en temes de la menstruació i la higiene a comunitats rurals a Nepal.

Fotografia: Clara Garcia OrtésRecordeu: Volem portar educació higiènica, menstrual i sexual a les zones més remotes de l'oest del Nepal on les nenes son considerades impures mentre menstruen i són privades de totes les necessitats més bàsiques durant 7/10 dies. Ho complementarem amb la introducció de copes menstruals a la zona i ho implementarem amb l'ajuda de tallers de fotografia creativa per a que les pròpies nenes trobin quines coses es podrien millorar en el seu entorn mentre tenen la menstruació. La idea final i a llarg termini: Intentar reduir el Chhaupadi: http://creativityphotoproject.com/chhaupadi-project-break-the-silence-cry-out/

Voleu ajudar-nos a recaptar diners pel projecte de les nenes del Nepal? Si voleu, podeu crear el vostre repte (reunir 50, 100 o 300 € en el vostre entorn d'amics, familia, companys) http://www.migranodearena.org/ca/ong/2358/be-artsy/ La formació, a través de tallers de fotografia i d’educació en higiene és l’eina doncs amb la que us proposem ajudar al desenvolupament d’individus i comunitats, en aquesta ocasió a Achcham, a l’oest de Nepal.
Informa’t també al nostre Facebook i a Be Artsy org
Clara Go

Últimes Notícies