Una pàgina més

One more site

Avui:

 

I més

@CanalRepublica


Ajuda a nenes i dones de Nepal
Donacions a través de GoFundMe
Donacions a través de MiGranoDeArena
Dona a be artsy a través de Teaming

Titular notícies

[El meu maig del 68] Excel·lent documental de Tristán Bauer

Diumenge 2 Setembre 2018


Per atzar arribo a un document del 1994 passat per RTVE el 2012, no coneixia, en un programa «Imprescindibles», una bio / auto / grafia de Julio Cortázar. Altament recomanable si interessa i es té una hora i 16m. Gens antiquada la pel·li.

"Precisamente esta tarde pensé que no cualquiera se vuelve loco, esas cosas hay que merecerlas".  Hi ha força èpica, com sempre que es parla del boom de la literatura llatinoamericana. Vargas Llosa encara està en actiu, i en bon paper altres també. No és nostàlgia, és història de l’art-escrit. No crec que jo parli mai més de Cortázar ;) Al Vargas Llosa general i últimament l’insulto. La casa verde, La ciudad y los perros.

Cap al minut 25 un speech en francès de l’escriptor i traductor, també des de l’anglès, que fins i tot jo puc entendre perquè ell vocalitza, cosa que jo faig poc.

Em sembla que he arribat aquí per una estona de Charlie Parker a TV, que m’ha fet pensar en El perseguidor, potent conte llarg que no recordo especialment. El doc no és molt fàcil per no coneixedors, pels guiños, però fàcil per tenir un bon retrat de l’escriptor. No sóc especialment mitòman, però peco.

Imprescindibles emès per RTVE


A Vimeo
 

Últimes Notícies