Una pàgina més

One more site

Avui:

I més...

Search

Titular notícies
[Nota: El cutrerio tradicionalista a Espanya. M’arriba per correu-e (no és spam :), que identifico des de www.ahorainformacion.es, aquesta crida des de l’entorn de la Fundación Francisco Franco, Valle de los Caidos etc. (inclosos Carlistes), 3/09/2017]

pdf, una pàgina

En el cos del missatge diuen: ESTIMADO AMIGO: ADJUNTO TE REMITO EL COMUNICADO DE AHORA ESPAÑA APOYANDO LA CONVOCATORIA PARA EL MES DE SEPTIEMBRE DEL BLOG DEL GENERAL DAVILA (GENERALES Y MILITARES EN LA RESERVA)

Les tesis de l'anomenada Nova Dreta i el seu qüestionament sobre els Drets Humans més elementals, sobretot pel que fa a immigració i refugi, fan trontollar les bases més essencials de la vella Europa. Aquest text aborda les causes i els plantejaments que hi ha darrera aquest fantasma que recorre tot el continent, i adverteix de l'intent dels moviments d'extrema dreta d'utilitzar el cristianisme i la confrontació religiosa com a element de justificació ideològica.

Una novel·la coral, amb fets reals de rerefons (Westgate bridge collapse -Melbourne-, Black Saturday bushfire -Victoria-) , i històrics (Irland/IRA), amb molts matisos i elements. A choral novel, with background facts (Westgate bridge collapse-Melbourne-, Black Saturday bushfire-Victoria-), and history (from Ireland/IRA), with many nuances and elements.

I am an investigative journalist by nature. As I looked through the list of tasks Liz had produced I began to realize that her method was to get me to find out about my past and piece the things together myself. She was not going to do the hard work for me. I had been quietly hoping that she would have some kid of magic wand that would circumvent what would be a long and gut-wrenching process.

Recuperant A repèl, de J.-K. Huysmans
Diumenge 5 Març 2017 - 23:08
«Després d’escriure aquest llibre, al seu autor, sols li resta escollir entre tirar-se un tret o llançar-se als peus de la creu» (Barbey d'Aurevilly). Llibre clau de l’assignatura Història de l’Art Contemporani, que va impartir Antoni Marí a la UAB.


(...) Posseïa, doncs, una meravellosa col·lecció de plantes dels tròpics, obrades pels dits de veritables artistes, seguint la natura pas a pas, creant-la de nou, prenent la flor des de la naixença, menant-la a la maduresa, simulant-la fins al declivi; arribant a notar els matisos més infinits, els trets més fugitius del seu desvetllament o del seu repòs; observant-ne la vestimenta dels pètals, arromangats pel vent o rebregats perla pluja; llançant, sobre les seves corol·les matinals, gotes de rosada de goma, afaiçonant-les, en plena floració, quan les branques es vinclen sota el pes de la saba, o esprimatxant-ne la tija seca, la cúpula endurida, quan els calzes es despullen i quan les fulles cauen. (...)

(Edhasa, 1989, traducció de Miquel Martí i Pol)