Una pàgina més

One more site

Avui:

I més...

Search

Titular notícies
[Noam Chomsky, Ignacio Ramonet, y bastantes otros, se puede descargar el prólogo]  (...) Este libro analiza el origen histórico y la tradición _losó_ca de estas nuevas opciones políticas(...).

Bona part de les exposicions Àsia 2014-2016 i SPECIAL, de Clara Go (Creativity Photo Project) - be artsy org es mostra de nou, ara al Greenage Club de Barcelona els propers 2 mesos


La venda de les fotografies es destina al projecte que be artsy està fent a Nepal. Alguns sabeu que el projecte es centra en pal·liar les conseqüències del Chhaupadi, que a Nepal encara es practica, pel qual les dones i les noies són fortament discriminades quan tenen la menstruació. Be artsy en parla a partir de tallers de fotografia participativa i d’educació en higiene sexual (ús de la copa menstrual, implicació de la comunitat en les millores, i sobretot de les nenes i dones).En aquesta ocasió l’associació Greenage mostra les exposicions al seu club. Amb l’entrada de €10 aportes 5 a be artsy i ets soci durant un any de Greenage, club de fumadors i no fumadors, pagant la meitat de la quota anual habitual.


Fotografías artísticas para el cambio social: Special y Asia
Hasta finales de mayo, esta doble exposición fotográfica - la primera ofreciendo paisajes y momentos sublimes de Asia, la otra retratando personas que se cruzaron con las fotógrafas de Be artsy, a lo largo de su camino por diversos países asiáticos-, se expone en Greenage, que da visibilidad a estas fotografías artísticas y participa en un proyecto social. 

El importe completo de todas y cada una de estas fotos (en venta en el club y en la página de Be artsy) se destinará a un programa educativo para mujeres y niñas en Nepal. Puedes recorrer esta ruta fotográfica a través de las maravillas de India, Thailandia, Myanmar, Nepal y otros lugares de Asia en Greenage. Más información en este enlace (Facebook).

Recull de premsa – què diuen de beartsy org
Dilluns 16 Gener 2017 - 22:18

Ser part del projecte Rato Baltin no costa molt
Dimarts 27 Desembre 2016 - 18:59
Tallers a NepalAnimeu-vos! Podeu ser part d’aquest projecte a partir de 5 €. Us expliquem tres passos. És una bona oferta! Us informarem puntualment via xarxes i web de la marxa de la iniciativa, que tendrà un punt d’inflexió a partir de febrer 2017, a l’oest de Nepal.

Amb tallers de fotografia participativa i d’educació en higiene menstrual per a sobretot noies però també amb voluntat d’incidir en tota la comunitat, a localitats d’aquesta zona on, ja he explicat aquí, existeix el Chhapaudi, una tradició d’origen hindú ara no permesa a Nepal, per la qual dones i nenes són separades de la comunitat mentre tenen el període, sense condicions higièniques bàsiques. I amb les conseqüències que tot plegat comporta.

I es fa amb la col·laboració imprescindible d’agents locals, mestres, infermeres i activistes.
 
Mireu el vídeo: 
 

El projecte explicat de primera mà:

 
 
Fes la teva aportació aquí! I/o difon el proyecte Rato Baltin (galleda vermella). També podeu ser voluntaris de beartsy org, ser socis, o comprar art solidari: info@beartsy.org Gallega vermella

Art for Social Change. Estem treballant per reunir 10.000 euros pel projecte Rato Baltin (galleda vermella), centrat en temes de la menstruació i la higiene a comunitats rurals a Nepal.

Fotografia: Clara Garcia OrtésRecordeu: Volem portar educació higiènica, menstrual i sexual a les zones més remotes de l'oest del Nepal on les nenes son considerades impures mentre menstruen i són privades de totes les necessitats més bàsiques durant 7/10 dies. Ho complementarem amb la introducció de copes menstruals a la zona i ho implementarem amb l'ajuda de tallers de fotografia creativa per a que les pròpies nenes trobin quines coses es podrien millorar en el seu entorn mentre tenen la menstruació. La idea final i a llarg termini: Intentar reduir el Chhaupadi: http://creativityphotoproject.com/chhaupadi-project-break-the-silence-cry-out/

Voleu ajudar-nos a recaptar diners pel projecte de les nenes del Nepal? Si voleu, podeu crear el vostre repte (reunir 50, 100 o 300 € en el vostre entorn d'amics, familia, companys) http://www.migranodearena.org/ca/ong/2358/be-artsy/ La formació, a través de tallers de fotografia i d’educació en higiene és l’eina doncs amb la que us proposem ajudar al desenvolupament d’individus i comunitats, en aquesta ocasió a Achcham, a l’oest de Nepal.
Informa’t també al nostre Facebook i a Be Artsy org
Clara Go